Hírek   |   Bemutatkozunk   |   Dolgozunk   |   Segítünk   |   Blogozunk   |   Regisztráció
 
Legfrissebb hírek

Óvatosan spóroljunk!
Megspórolt spórolás Válság idején mindenki más-más spórolási módszert tart követendőnek. Kinek a munkaerő átszervezés, kinek a reklámköltségek vagy az energiafelhasználás csökkentése okoz könnyebbséget. Cikkünk azokat a kényes területeket tekinti ... Részletek

Vigyázat ! Csalók !
Óvatosan a neten: milliókat bukhatunk! Megduplázta a számítógépes banki csalások által okozott károkat Angliában a leütés figyelő szoftverek megjelenése. A bankkártyákkal kapcsolatos visszaélések az előző évben több mint hatszáz ... Részletek

Cégautót ingyen?
A devizahitelek törlesztőrészleteinek emelkedése miatt az internetet ellepték a használt autókat kínáló hirdetések. A tulajdonosok többsége nulla forintért szabadulna járgányától (sőt, van aki fizetne is a vevőnek!), a ... Részletek


Pénz?... Pénz!
Segítő társakat keresünk 83 milliárd forint elköltéséhez!Nem bolondultunk meg, tényleg ezt szeretnénk.
A legnagyobb munkánk most az, hogy ezt az üzenetet eljuttassuk minden magyar kisvállalkozásnak.
A pénz már megvan, mert az EU ezt nekünk már ideadta.
Túl vagyunk már 5 milliárd folyósításán, de sokan még mindig nem ismerik ezt a nagyszerű lehetőséget.

Itt és most elmondom, hogyan juthatunk mi, kisvállalkozók ebből az irdatlan nagy összegből,
vállalkozásonként akár 10.000.000 Ft-hoz.

Az EU és a Magyar vállalkozásfejlesztés felismerte, hogy a sajátságos magyar viszonyok között dolgozó kisvállalkozásoknak szinte soha nincs meg a pénze az akár legjobb pályázatok teljes előfinanszírozására, de gyakran még a kötelező önrészre sem.

A bizonytalan kimenetelű pályázati pénzek helyett a jövőben az EU-s és állami támogatású, de visszatérítendő, és könnyebben hozzáférhető összegek állnak majd a vállalkozások rendelkezésére.

A bankoknak ez a vállalkozásonkénti 10.000.000,-Ft "kis pénz", nekünk vállalkozóknak viszont az életünket, a vállalkozásunkat mentheti meg, vagy éppen indíthatja el.

Nézzük a részleteket!
/Érdemes végignézni az "étlapot," mert a végén jön a desszert, a szinte személyre szabott lehetőség.../

Két fajta fő célra vehető fel az
500.000,-Ft-tól 10.000.000,-Ft-ig terjedő összeg.

Az egyik a beruházási célú hitel, amikor a már meglévő, vagy most induló vállalkozás beruházási javakra, így jellemzően pl. az eddig bérelt üzlet és műhely megvásárlására, ezek berendezésére, a számítástechnikai háttér kialakítására, és az üzletmenethez szükséges gépek és berendezések, üzemi gépjárművek beszerzésére kéri és fordítja az összeget.
Ilyenkor a futamidő 1-től 10 évig tart, és kérhető pl. 1 év türelmi idő is, amikor az első 12 hónapban még nem kell a tőkét törleszteni.

A másik lehetőség a forgóeszköz hitel, amit jellemzően az üzletmenethez szükséges áru- és anyagkészlet beszerzésére kérnek a vállalkozások.
A futamidő itt 3 év, és a türelmi idő 2 hónap lehet.

Az ilyen jellegű, forgóeszköz hitel annak a vállalkozásnak előnyös, amelyik például megszerzett egy nagyobb volumenű munkát, de nincs pénze a szükséges anyagra.
A felvett hitelből már megveheti, azonnal beépítheti, és számlájának kifizetése után még több évig használhatja is a már "megfialtatott" hitelösszeget.

Mindkét hitelforma közös elemei:

-- A kamat, a támogatás miatt nagyon kedvező, fix 8,5 %,, és a futamidő alatt már nem változik!
-- A szerződés megkötése utáni napokban a vállalkozás számlájára kerül a teljes hitelösszeg
-- A 20% önerő ide is kell, de ezt elegendő akár a futamidő végén igazolni, akkor, amikor a hitel már "termelni kezd"
-- A hitelcélnak megfelelő felhasználást elegendő a futamidő végén bemutatott számla-fénymásolatokkal igazolni
-- Induló vállalkozások is igényelhetik, tehát aki egy jó ötletére egy új vállalkozást szeretne építeni, az, ebből a hitelből már kezdheti is a megvalósítást
-- Pályázni nem kell! Az egyszerű hitelkérelem benyújtásához elegendőek a vállalkozás meglétét és adósságmentes működését igazoló "szokásos" dokumentumok.
-- Egyesek most szorongva várják, hogy üzleti terv szükséges-e? Igen, ez szükséges, de ezt a "félelmetes szörnyet" a vállalkozások vezetői munkatársunkkal jókedvűen beszélgetve pár perc alatt tudhatják le, úgy, hogy nekik csak a terveiket, gondolataikat, vágyaikat kell elmondaniuk, és azt munkatársunk "fordítja le" a számviteli nyelvre
-- Mivel, manapság már a pénzt sem adják ingyen, fedezet ide is kell. De ebben is nagyon rugalmasak vagyunk, igazodunk a vállalkozók körülményeihez. Tudjuk, hogy ebben az eladósodott világban szinte mindenkinek van már jelzáloghitele, ezért mi -- ha a fedezetül felajánlott ingatlanon megmaradó szabad rész ezt lehetővé teszi -- akár második ranghellyel is megelégszünk.
A fedezetül felajánlott felépítményes ingatlan ráadásul bárki Magyarországon lévő tulajdona lehet, ha abba a tulajdonos beleegyezik. Ingatlanfedezet esetén célszerű először munkatársunknak átadni az ingatlan tulajdoni lapját, és esetleg az értéket megmutató adás-vételi szerződést.

És akkor lássuk desszertként a szinte személyre szabott hitelt:

ez a Kedvezményes Mikrohitel !
Nézzük csak hogyan is van ez mondjuk beruházás esetén !
Itt is csábító a max 8 éves futamidő, de az igazán jó az benne, hogy
a beruházáshoz kapcsolódó forgóeszközök, áruk, anyagok értéke elérheti az 50%-ot is.

Aki ebben a konstrukcióban forgóeszköz hitelt igényel , annak max 3 éves futamidőt tudunk felajánlani, és ennyi idő alatt akár többször is megforgathatja az árupénzt...

Ez a fajta mikrohitel azoknak jó, akik kisebb havi törlesztőrészletet szeretnének, és vállalják a rendszeres havi törlesztést.
Itt a kamat fix 9%, ami messze alatta marad a piaci kamatoknak, és ahogy közeledünk az euró használatbavétele felé, ez deklaráltan is egyre kisebb lesz.


Itt nincs árfolyamkockázat, minden pontosan beütemezhető !

Nézzünk csak egy példát!

Szeretnék a házunk alatti már lefutott szolárium helyén nyitni egy mindenes kis boltot, amelyik reggel az iskolába igyekvő nebulóknak előrecsomagolt szendvicsekkel kedveskedik, a délelőtt belátogató kismamáknak egészséges élelmiszereket kínál, a munkából fáradtan megtérő, de azért az esti meccsre ácsingózó férfiakat kedvenc sörükkel látja el...szóval egy igazi kis "Kedvenc Csemegét".

Alaposan felmérve a helyzetet úgy döntöttem, hogy felveszem ezt a példátlanul jó kondíciójú beruházási hitelt.
A szükséges hűtőpult, tároló hűtő, a polcok, a vágó- és szeletelőgépek, a pénztárgép, és a biztonsági berendezések kb. három millióba kerülnek.
Ha másik három millióból feltöltöm az üzletet áruval, akkor a kért 6 millióval már vígan elindíthatom az üzletemet.
A napi bevételeket "besorolva" az első hat hónapban csak a kamatokat fizetem, és amikor már a befektetett hitel "dolgozni kezd", akkor kezdem meg a teljes törlesztést.

A saját erőt elegendő a képződött haszonból hozzátennem.

Ha csak árura kérem a hitelt, mert a berendezésem már megvan, akkor az erre az esetre vonatkozó három év futamidő alatt, a kapott pénzt többször is "megfordítom", így könnyedén visszafizetem a hitelt.

Egy most induló lakatos, vagy villanyszerelő vállalkozás gondolkodhat úgy is, hogy a szolgáltatás végzéséhez elengedhetetlen gépek és berendezések mellé beszerez egy jó használt furgont is, és még mindig tud a másik feléből venni anyagot az első nagyobb munkájához.

A példák sora akár végtelen lehet, de mi ugye arra az egyre vagyunk igazán kíváncsiak, amely az elkövetkezendő években megélhetésünk fő forrása lesz.

A beszerzendő dokumentumok itt is szinte teljesen azonosak, tehát könnyen beszerezhetőek.

Manapság, ahány vállalkozás, annyifajta változat kerülhet elő egy ilyen hitelkérésnél, ezért itt mindent leírni nem tudok.
Ezért kérek minden vállalkozásvezetőt, hogy ízlelgetve a fentieket, gondolja végig, milyen célra kéri a hitelt, írja össze a felmerült kérdéseit, vizsgálja meg, milyen ingatlanfedezetet tud felajánlani, és azonnal telefonáljon a mindig hívható ügyeletesünknek, aki élőszóban minden speciális kérdésre azonnal válaszol, és mindenben segít.

Amennyiben valakinek ettől is több pénzre van szüksége, arra is van kedvező megoldásunk.

Hívja most a 70/389-7336-os telefonon munkatársunkat és vágjon bele ebbe a kivételes lehetőségbe.

Indítsa biztonságosan, bővítse, fejlessze eredményesen vállalkozását!

Ez végre a kisvállalkozások pénze!

Ez végre a kisvállalkozások lehetősége!

Éljen ezzel a lehetőséggel, hogy élhessen vállalkozása is!

Erre nem is gondoltam....

Az első blogbejegyzések között volt:
"...meg itt van ez az iskola is. Nagyon szorít a határidő, és az armatúrákat nem tudom megvenni, mert a pénzem elfogyott. Azt írtátok, mondjam meg, mennyire lenne szükségem. No, nekem most már 3 milla kellene, de szerintem ennyit tise tudtok adni..."
"1 villanyszerelő"

Azonnali válaszunk:

Tisztelt " 1 villanyszerelő" !
Lássunk neki komolyan, és garantáljuk, mire a vezetékek bekerülnek a falba, az armatúrák is ott lesznek!
A mikrohitelünket éppen erre találták ki. A szükséges pár dokumentum beérkezése után azonnal döntünk, és az eddig megkapott információk alapján kb. 10 nap múlva már a folyószámláján van a 3 millió!
Kérem, hívja azonnal a 70/389-7336-os telefonon állandó ügyeletesünket...és rendelje meg azokat az armatúrákat!....
GYMSVA admin