Hírek   |   Bemutatkozunk   |   Dolgozunk   |   Segítünk   |   Blogozunk   |   Regisztráció
 
Legfrissebb hírek

Óvatosan spóroljunk!
Megspórolt spórolás Válság idején mindenki más-más spórolási módszert tart követendőnek. Kinek a munkaerő átszervezés, kinek a reklámköltségek vagy az energiafelhasználás csökkentése okoz könnyebbséget. Cikkünk azokat a kényes területeket tekinti ... Részletek

Vigyázat ! Csalók !
Óvatosan a neten: milliókat bukhatunk! Megduplázta a számítógépes banki csalások által okozott károkat Angliában a leütés figyelő szoftverek megjelenése. A bankkártyákkal kapcsolatos visszaélések az előző évben több mint hatszáz ... Részletek

Cégautót ingyen?
A devizahitelek törlesztőrészleteinek emelkedése miatt az internetet ellepték a használt autókat kínáló hirdetések. A tulajdonosok többsége nulla forintért szabadulna járgányától (sőt, van aki fizetne is a vevőnek!), a ... Részletek


Üzleti együttműködésEgy kisvállalkozás nem tud működtetni ilyen-olyan osztályokat, csoportokat, stb., mégis, ha fejlődni akar, a speciális feladatokat is meg kell oldania.
Egyetlen megoldás, ha a különböző területeken már profi vállalkozások egyesítik erőiket, és együtt, közösen oldják meg azon feladatokat, melyek elvégzésére méretüknél fogva nem alkalmasak.

A határok megszűnte csak bonyolítja ezt a helyzetet, és egyértelművé teszi:
együtt kell megoldanunk a dolgainkat !

Ez a rovat ebben nyújt segítséget.

Azonnali üzleti lehetőségek !


Itt azok a vállalkozások tehetik közhírré mondandójukat, amelyek eddig nem találtak olyan társra, aki-amely aktívan részt vállalt volna a tényleg jó üzleti lehetőségek megoldásában.

Máris tárgyalunk egy pékkel, aki 6 db jól menő, bevezetett, pontos bevételi statisztikákkal rendelkező, olyan egységeire keres franchise partnereket akik hajlandóak azok eredményes működtetésére, önálló vállalkozás formájában.
A jelentkezőknek a teljes finanszírozást biztosítjuk, így akár tőke nélkül is azonnal bele lehet vágni!
Azonnali érdeklődés:
Puskás Gusztáv
70/389-7336


A Lajtán túl már működik....

Infrával védi egy gazda a tökeit


Infravörös riasztórendszerrel védi egy gazda a tökeit, amelyek másfél kilométerre vannak a házától. A szuperfejlett technológiával azért védelmezi, mert teszteli a berendezést, amely, ha töklopó lép földjére, a házában riasztja.
A 34 éves férfi ráadásul még csak nem is szereti a tököt. A férfinak biztonságtechnikai cége van, és a tökvédő a legújabb fejlesztés. Már többször is betörtek a veteményes kertjébe, növényeket és szerszámokat vittek el a kamrából.

A lézeres riasztó mindazonáltal nem kizárt, hogy elterjed a növénytermesztők körében, több gazda már komolyan érdeklődik iránta.

/Külföldi hírek.../