Hírek   |   Bemutatkozunk   |   Dolgozunk   |   Segítünk   |   Blogozunk   |   Regisztráció
 
Legfrissebb hírek

Óvatosan spóroljunk!
Megspórolt spórolás Válság idején mindenki más-más spórolási módszert tart követendőnek. Kinek a munkaerő átszervezés, kinek a reklámköltségek vagy az energiafelhasználás csökkentése okoz könnyebbséget. Cikkünk azokat a kényes területeket tekinti ... Részletek

Vigyázat ! Csalók !
Óvatosan a neten: milliókat bukhatunk! Megduplázta a számítógépes banki csalások által okozott károkat Angliában a leütés figyelő szoftverek megjelenése. A bankkártyákkal kapcsolatos visszaélések az előző évben több mint hatszáz ... Részletek

Cégautót ingyen?
A devizahitelek törlesztőrészleteinek emelkedése miatt az internetet ellepték a használt autókat kínáló hirdetések. A tulajdonosok többsége nulla forintért szabadulna járgányától (sőt, van aki fizetne is a vevőnek!), a ... Részletek


Vállalkozói top-tippekMár elég sok honlapon kaphatunk tippeket vállalkozásunk elindításához, működtetéséhez, finanszírozásához.
Ezek a szuper tippek általában felkeltik ugyan az érdeklődésünket, fel is csillantanak valami csalit, de igazi megoldást nem nagyon mutatnak.

Szinte mindegyikből kilátszik egy vastag lóláb, mert aki adja a jó tanácsot, az valahogy mindig éppen azt a portékát, szolgáltatást árusítja, és nekünk is azt akarja elsütni ebben a "tippesdi" csomagolópapírban.

Alapítványunk non-profit szervezet, nekünk nem az a célunk, hogy olyan tanácsokat adjunk, ami a mi hajónk alá hajtja a vizet.

Itt valós vállalkozók jól begyakorlott, már sikeresen alkalmazott tanácsai lesznek olvashatóak, és aki úgy érzi, hogy az neki is beválhat, akár azonnal alkalmazhatja is, sőt, mivel a forrást is megjelöljük, akár személyesen is elbeszélgethet a gyakorlott vállalkozóval.

A "Blogozunk" menüpontunk "Vállalkozói tippek" oldalán
igazi, azonnal használható, személyre szabott tippek
mindig visszakereshető gyűjteményét találja, ha most odakattint.