Ki írta a 10+10 Milliós tájékoztatást?



Röviden: a Győr-Moson-Sopron Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és a Dunántúli Vállalkozásfejlesztési Központ szakértője

Bővebben:
A nevem Puskás Gusztáv
Győrben élek és dolgozom.
Pár napja volt a 43. évfordulója annak, hogy
mai szóhasználattal vállalkozó vagyok.
1978-ban még önálló kisiparosnak szólítottak, kicsit később már büdös maszeknak.
Aztán 90'-ben jött ez a vállalkozósdi, végigjártam a GMK-k, a Bt-k, a Kft-k, az átalánydíjas szövetkezeti részlegek, és egyéb képződmények oskoláit.

Több mint 15 éve a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Győr-Moson-Sopron megyei akkreditált tanácsadójaként segítem a Győr-i és Győr környéki mikro- és kisvállalkozások nem könnyű munkáját.

Ezeket a tájékoztatókat a Győr-Moson-Sopron Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és a Dunántúli Vállalkozásfejlesztési Központ tagjaként írtam.

Mégpedig azért. 
Mert. 
HELYZET VAN!
Olyan helyzet, amelyben még nem volt soha magyar kisvállalkozó.
Olyan helyzet, amikor tényleg a létünkért, a megmaradásunkért küzdünk.

Azért írtam ezeket a részletes tájékoztatókat, hogy minden környékbeli vállalkozásnak elvigyük a jó hírt, hogy a sok ígéret között van egy biztos pont.

Egy ESZKÖZ, amelyik most szinte mindannyiunkat megmenthet.
Egy ESZKÖZ, melynek okos használatával mindannyian újraindíthatjuk, átalakíthatjuk, fejleszthetjük nehéz helyzetbe került vállalkozásainkat.

Sőt!
Akár teljesen más irányú, ÚJ VÁLLALKOZÁST is elindíthatunk.

Ez az ESZKÖZ,  a 10+10 millió Ft, amelyet NEM BANKOK, hanem a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ad.

Itt Győrben és Győr környékén a Dunántúli Vállalkozásfejlesztési Központ nagy tapasztalattal rendelkező szakértői felmérik, hogy melyik vállalkozás igényli ezt a valóban hatékony pénzügyi ESZKÖZT, mi minden részletről tájékoztatjuk az érdeklődő vállalkozásokat.

Amikor valamelyik vállalkozás jelzi, hogy ő kéri ezt a max10+10 milliót, akkor mi egy alapos beszélgetés keretében tájékoztatjuk, igényét személyre szabottan kezeljük, az üzleti terv elkészítésében jelentősen segítjük, és azon vagyunk, hogy minél hamarabb és minél hatékonyabban termelésbe tudja állítani ezt a pénzt.

Én igyekeztem a "vállalkozók nyelvén" megírni ezeket a tájékoztatókat, sok példával megspékelve.

De.
Ha.
Olvasás közben, BÁRMIKOR, bármilyen kérdése támad, hívja az alábbi ügyeletes telefonszámot, ahol minden kérdésére kielégítő választ adunk.

És.
Ha.
Úgy érzi, hogy az Ön vállalkozása jól tudja majd hasznosítani ezt a max10+10 milliót, csörgesse meg ugyanezt a számot.

És.
Induljunk!


Bármikor hívható ügyeletes telefonszámunk:
0670 409 2748
Ahol a mai napon 
Puskás Gusztáv 
fogadja hívását