Mennyi pénzt kaphatok összesen?


Röviden: max 10+10 Millió Forintot


Bővebben:
A folyósított összeg nagysága elsősorban a vállalkozástól és a felajánlott fedezettől függ.

Mert.

Ha pl egy eddig is éveken át jól működő vállalkozás kér mondjuk üzletvásárlásra 10 MFt-ot, a másik 10 MFt-ot már fordíthatja az üzlet berendezésére, polcainak, raktárainak áruval való feltöltésére.

Másik példa: Meglévő műhelyébe egy automata gépet vásárol az egyik 10 millióból, a másikból pedig vesz egy olyan szállítójárművet, amivel a megnövekedett termeléseit szállítja ki a megrendelőinek.

Még példa, a jobb megértés kedvéért:
Kezdő vállalkozó kéri akár a teljes összeget.
Ő is megkaphatja, ha megvan rá az ingatlanfedezete, és egy olyan üzleti tervet tesz le elénk, amiből egyértelműen kiderül, hogy ez a kezdő vállalkozás megfelelően megalapozott, valós igények gazdaságosan végezhető kielégítésére képes és kész.

No még egy!
Ha a benyújtott igény olyan összegre irányul, amelyet nem támaszt alá a vállalkozás valós helyzete, esetleg az ingatlanfedezet nem fedi a teljes összeget, akkor sem kell elkeseredni, mert szakértőink megvizsgálják, döntnökeink előminősítik a kérelmet, és javaslatot tesznek egy olyan kisebb összegre, amelyet a vállalkozás már felelősségteljesen, gazdaságosan vállalni tud.

Az első beszélgetésünk alkalmával már sok minden kiderül, így a vállalkozásnak sem kell felesleges köröket futnia, együtt alakítjuk ki azt az optimális összeget, amelyet a vállalkozás biztonságosan, gazdaságosan, nyereségesen tud "forgatni".

Vesézzük ki alaposan ezt a témát, tegye fel kérdéseit.
Most!

Bármikor hívható ügyeletes telefonszámunk:
0620 274 0275
Ahol a mai napon 
Puskás Gusztáv 
fogadja hívását 

A 10 + 10 millió forint összes információja: