Milyen dokumentumok szükségesek?

Röviden: az alkalmas vállalkozás és alkalmas fedezet meglétét igazoló dokumentumok

Bővebben:
Az akár 10+10 MFt-ot a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány az
Országos Mikrohitel Alapból adja az azt kérő és annak gazdaságosan biztonságos felhasználására, visszafizetésére kész és képes magyar kisvállalkozásoknak.

Mivel pénzügyletről van szó, ennek a legfőbb pénzügyi hatósága a Magyar Nemzeti Bank.
A Magyar Nemzeti Bank minden részletre kiterjedő, a pénzügyi törvényben, rendeletekben rögzített adattartalmú dokumentumokat határoz meg a pénznyújtási folyamat minden résztvevőjére.

No!
Itt szokott elmenni a vállalkozók kedve az egésztől!

A vállalkozó ahhoz van szokva, hogy betartva ugyan a törvényességet, de mindig csak egy dolog vezérli: a MEGOLDÁS!
Számára ez az "anyja neve hat példányban" bekérendő iratkazal olyan rémisztő erővel bír, hogy inkább veszni hagyja még ezt a rengeteg pénzt is, de van neki más dolga, minthogy holmi érthetetlenfeleslegesnektartottmiafrancnakaznekik iratokért álljon sorba, várakozzon ritkán nyíló ajtók és fel-lehúzható ablakok előtt....

Megértem és megvárom, amíg a káromkodást befejezi.
Megvan?
Akkor csendben megérdezem:
Akarja ezt a pénzt?
Akarja, hogy a vállalkozása újra induljon, újra termeljen?
Akarja?

No, akkor bízzon bennünk egy kicsit.
Mi NEM bank vagyunk!
Mi, Vállalkozásfejlesztési Alapítványként, ingyenes tanácsadóként tájékoztatjuk a vállalkozásokat erről a jó vállalkozói eszközről.
Bár a szükséges iratkazlat mi sem tudjuk sokkal kisebbre faragni, de mivel jól ismerjük a vállalkozók időbeosztását, elfoglaltságát, motiváltságát, tűrőképességét, ezért már a kezdetek kezdetén olyan módon közelítünk ehhez az irathalmaz mumushoz, hogy a vállalkozó érezze azt, hogy ez nem ellene, hanem ÉRTE történik.

Ha picit most megnyugodott, még hozzáteszem, hogy a járvány szerencsére rámutatott, hogy sok beszerzendő iratot, doksit lehet sokkal egyszerűbb módon, akár az online kommunikációs lehetőségekkel élve is prezentálni.

Minden vállalkozó személyre szabottan kapja meg, hogy az ő esetében milyen dokumentumokra lesz szükség, hogy ezt az akár 10+10 MFt-ot megkaphassa.

Mi már tudjuk, hogy teljesen felesleges 3 kilométer hosszú listával riogatni a vállalkozót, ezért mindig egy alapos, személyes beszélgetéssel indítunk, ahol egyértelművé válik számára is, hogy az ő esetében ezeknek a dokumentumoknak csak a töredékére lesz majd szükség és a kitöltendők kitöltésében is maximális segítséget nyújtunk.

Kezdjük is azt a beszélgetést.
Várjuk érdeklődő telefonhívását!

Bármikor hívható ügyeletes telefonszámunk:
0620 274 0275
Ahol a mai napon 
Puskás Gusztáv 
fogadja hívását