Mire fordítható ez a pénz?


Röviden: forgóeszközök (jellemzően anyag- és árukészletek) beszerzésére, és beruházásra (jellemzően gépek, berendezések, szállítójárművek, üzleti ingatlanok) beszerzésére

Bővebben:
A 10+10 millió Forint ebben a
járvány okozta különleges helyzetben lehetőséget ad az eddig már működő vállalkozások újraindítására, megerősítésére, fejlesztésére, átalakítására, de teljesen új vállalkozás indítására is.

Így pl aki a gyártók, nagykereskedések bezárkózása miatt lefogyasztotta a saját raktárkészleteit, most, odafigyelve az ugyancsak megváltozott igényekre, már olyan árukészlettel töltheti fel a raktárait és üzlete polcait, amelyet a vásárlóközönsége MOST igényel.

Ha idáig nem foglalkozott azzal az áruféleséggel, amit vásárlói MOST MÁR keresnek, ebből a pénzből elindíthatja az új, a keresett árucikk kereskedelmét.

Szinte biztos, hogy a járvány után MÁSKÉPP kell majd a vevőinkhez, ügyfeleinkhez alkalmazkodni, és ehhez új eszközöket, berendezéseket beszerezni, na erre is azonnali lehetőséget ad ez a pénz.

Biztos, hogy nagyon meg fog nőni a házhozszállítási igény, hogy ne más vállalkozást kelljen ezzel megbízni, adott a lehetőség egy vagy több saját szállítójármű azonnali beszerzésére és termelésbe állítására.

Sok vállalkozást viselt meg ez a járvány, sokan fogják lehúzni a rolót, sokan fogják áruba bocsátani az eddig használt üzlethelyiségeiket, ezért most nyomott áron lehet majd tőlük megvásárolni az üzlethelyiséget, amelyikben mi majd....
Na, szinte erre találták ki ezt a 10+10-et!
Az egyik 10-ből megveszem az olcsó üzlethelyiséget, a másik 10-ből pedig beszerzem azt az áruféleséget, amelyet most már keres a nép...(A megvásárolható vállalkozói ingatlanokat IDE KATTINTVA azonnal megtekintheti!) 

Ez a 10+10 millió Ft nagyon alkalmas egy TELJESEN ÚJ vállalkozás indítására is, hiszen nagyon sokan maradtak most munka nélkül, és nekik ez lesz az egyetlen lehetőségük, hogy jól induló saját vállalkozásukból biztosítsák családjuk megélhetőségét.

A megkapott max10+10 millió tehát sokrétűen használható fel vállalkozói célra.
A fenti példákon, lehetőségeken túl, még nagyon sokfajtaképpen lehet hasznosítani.
Beszéljük ezt meg együtt!
Hívjon bennünket!

Bármikor hívható ügyeletes telefonszámunk:
0620 274 0275
Ahol a mai napon 
Puskás Gusztáv 
fogadja hívását